Algemeen - Kaartlaan


 

Op deze pagina vindt u informatie over de geografische ligging van Midwolda. Tevens staat op deze pagina de kaart van Nederland en van de Eems-Dollard regio afgebeeld, waarop Midwolda duidelijk is aangegeven. Verder vindt u hier een satellietfoto van de Eems-Dollard regio en een interactive kaart.

 


 

Geografische ligging Midwolda

 

 

Luchtfoto van MidwoldaIn het Oldambt in de provincie Groningen (zie kaarten), zo'n 30 km. ten oosten van de gelijknamige stad Groningen ligt het dorpje Midwolda. Het dorpje ligt 7 km. ten noorden van Winschoten en 20 km.ten zuiden van de havenstad Delfzijl. Midwolda heeft 2.300 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Oldambt. Gelegen aan de autosnelweg A7, heeft Midwolda uitstekende verbindingen met het westen van ons land, Duitsland en de Scandinavische landen. Een spoorlijn, met halfuurs verbindingen naar Groningen en Nieuweschans en regelmatige verbindingen met Duitsland, bevindt zich op 7 km. van ons dorp. De Arriva verzorgt regelmatige busverbindingen met de omliggende plaatsen. Midwolda heeft via de rijksweg N362 goede verbindingen met Delfzijl en de Eemshaven.

 


 

 

Kaart van Nederland

 

 

Kaart NL

 

 

 

 

Satellietfoto Eems-Dollard regio

 

Deze satellietfoto is mij belangeloos beschikbaar gesteld door het Nationaal Lucht- en Ruimtevaartlaboratorium (ESA/NLR). De foto is genomen vanaf een baan op 715 km. boven de aarde.

 

 

Kaart van de Eems-Dollard regio

 

 

Kaart Eems-Dollard

 

 

Kaart van Midwolda

 

 

Kaart Midwolda

 

  

 

TOP

 


 
Vragen of opmerkingen kunnen worden gezonden naar  info@midwolda.nl.
Copyright 2017 , Digitale Dorp Midwolda. All rights reserved.

Laatste update: 04 januari 2016